Dobrohořský zámek

Dobrohořský zámek

Anotace: Prázdné chodby, vrzající schody, každý roh vám tajemství své poví...

Prázdné chodby,

vrzající schody,

každý roh vám tajemství své poví…

 

---

 

Omítka spadaná,

nábytek rozházený,

člověk by zde raději měl být ukázněný.

 

 

Pavučiny u stropu,

zábradlí zrezivělé,

některé věty by měly zůstat nevyřčené.

 

---

 

Ve vzduchu prach,

na podlaze špína,

skrz okno se na nás někdo dívá…

Autor Michal Beredzas, 02.02.2018
Přečteno 585x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí