Rozbitým oknem vniká chlad do domu

Rozbitým oknem vniká chlad do domu

Rozbitým oknem vniká chlad do domu,
kde ležím na zemi - zmožen již pitím,
snažím se odvrátit živelnou pohromu,
kterou já nazývám své vlastní žití.

Krev stéká ze svícnů, podobna mědi,
kdos šeptá requiem po oknech z temných ran.
Kdo řekl že čímsi se má absinth ředit?
Zní domem akordy řezané do varhan.

Zní domem akordy zpod dveří do tmy ven,
smrtící děs to vlévá mi do žil.
Čemu však můžu být ještě vystaven?
Nejhorší bylo by snad kdybych přežil.

Zvedám se ze země, již sahám po klice,
hrůza má za radost rychle se mění.
Po čem než po smrti mám toužit nejvíce?
Jsou dveře dokořán, nikdo tam není.
Autor Duhová Rybička, 19.03.2018
Přečteno 516x
Tipy 17
Poslední tipující: Lumír, Cappp, Frr, Jort, Eleonore, Iva Husárková, Laika, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám ráda tvou fantazii :-)

19.03.2018 23:13:19 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí