Barva smrti

Barva smrti

Při dlouhých chvílích vzpomínám
na rudou barvu smrti
osudným se stal tvůj čas
v téhle městské čtvrti

do té chvíle spousta věcí
od té chvíle jenom ty
svět se náhle zastavil
při pohledu na tvé rty

Do vědomí se mi často vrací
čistý obraz toho dne
naše skrytá nevinnost
a hrůza co polila mne

Co přijde mi prozradila
rudá barva rtěnky tvé
kdo by řek že v době smrti
já budu po boku tvém

Snad nejjasnější vidina
sic žije jen v mé hlavě
výstřel ukončující tvůj život
ten můj hned zbarvil tmavě

Neměly jsme tenkrát jezdit
do téhleté čtvrti
teď nemám šanci zapomenout
na rudou barvu smrti
Autor LaDee, 04.06.2018
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí