Hrobníkova oblíbená

Hrobníkova oblíbená

Chvějí se těla hřejí se duše

Pod sebou povadlé trhané růže

Bez trnů květy jsou rozkvetlé

Na drnech kameny písmem zdobené

Svícemi bez knotů ty dva se nenajdou

City v temnu jim skrz kůži prorostou

Zjizvená bez barvy štětce své hledá

Vlasy v podzimu a pleť zimou vybledá

Přes den se směje večer oči škrábe

Nehty od krve kus kůže drápe

Milující panenka půlnoci

Hlavy druhých k hrudi své otáčí

Jen z cárů šat s kraječkou měsíce

Nad zemí drží ji mdlé bosé střevíce

Umrlcem krmená nymfa nesmrtelné moci

Hrobníkem pohřbená každé nové noci

Autor blabal, 24.07.2018
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí