Posedlé tělo

Posedlé tělo

Anotace: Jedná se o báseň, kde sem se snažil vystihnout, posedlé tělo, jsem tu nováček takže ocením jakoukoliv podporu=) doufám že se bude libit=)

Mizivé stíny, se lesknou v žáru noci
Myšlenky temné, na mě číhají jak vlci
Čekám na signál, čekám na výbuch
Omlouvám se, mě posedl zlý duch
Zmocnil se mého těla, dychtivě hledá
Moji ztracenou duši, vítr se rychle zvedá
Jsem asi těžká kořist,i pro peklo samé
Nechť se, rozplynu, a hledám místo zvané
Bouře, děs, a světlý dým, teď tu děsím
A vás zřím,chtíc či nechtíc se i vznasim
Pluju v oceánu, při dešti, mi bělaji vlasy
Ziju z vás, a cítím vaše nemohouci hlasy
Hřejou mě, a síla stoupá, jen on ten muž
Ve mě stále doufá, že stane se zázrak
A já navždy zmizím, otevře se brána, ve světě cizím,tam najdu klid a proroka
Jen stačí věřit , a odejdu i do roka.
Autor Jiří Dočkal, 29.07.2018
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí