Ďábel se nudí

Ďábel se nudí

Anotace: Název basně je inspirovaný knihou Cesta od Pjéra La Šéze...obsah ne tak docela..

Ďábel se nudí

Hraje si s kartama

Směje se na tebe

Žiletku má mezi zubama.

 

Když položil karty

Tak si hodil s kostkama

Rozřezaný má rty

Krev teče mezi zubama

A ty

Nevěříš na duchy

sedíš v místnosti s duchama

Všichni o tobě vědí

že sis moc hrál s drogama

 

Hrozně miluješ život

Deprese zase od rána

Poznáš kde tvrdne duše

Která je zaprodaná.

 

Nebe, Peklo na Zemi,

Jsem přehuštěnej frázemi

Až praskl ten led

Nevěřím vám, nevěřte mi,

Procházím těma fázema

Iluze pevná jako zeď.

 

 

 

Autor Andakar, 15.09.2018
Přečteno 586x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí