Loutkář

Loutkář

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

všichni se smějí úsměvem bolestí
jenž přišit jim byl za výměnu
zbavení všech starostí
jež srdce tvá svírají
démonem se stříbrnou nití
jež za cenu život ničí
teď panákům ruce plandají

loutky zase hrají
tu svojí hrozivou šou
snadno tě však podvedou
najdou způsob jak tě obejmou
lankem svým tě svážou
a potom vysají

utečme dokud máme čas
dokud máme vlastní hlas
jenom my dva víme že je vodí stříbrné nitky lží
jenž spletené byly tou nejhorší bestií
nedokáže zahlédnout ty co zvládli uniknout
ty jenž svedli nit přetrhnout

ššš buď potichu
slyšíš jak za námi armáda spěchá
nikdy nás nenechá
má milá třeseš se celá
loutkářova moc je zlá
však jsme spolu tak se mě drž
nikdy nás nedostane tak pojď už

loutky zase hrají
tu svojí hrozivou šou
snadno tě však podvedou
najdou způsob jak tě obejmou
lankem svým tě svážou
a potom vysají
Autor Krusaidr, 07.10.2018
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí