Vyhnaný pes

Vyhnaný pes

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

proč se snažit mám
život přesto půjde dál
má role zrůdy vyrytá
skutečnost dobra zažitá
co když je špatně chápána
spravedlnost lidmi žádána
nechají se snadno slovy zmást
je pak jednoduché jim lhát

klidně budu démonem
pokud mám stát
na straně s rozumem
nepohodlný mrzký tvor
jenž se pokusil o vzdor

štván s plameny
jenž do rukou byly svěřeny
za splacení všech hříchů
nezbývá než schovat se do stínů
oči krví lačnící
pravdě své věřící
jenž bez zdržení krev prolijí
věřit něčemu jinému nechtějí

co je správné nelze říct
nelze stíhat někoho
že život chce jinak žít

klidně budu démonem
pokud mám stát
na straně s rozumem
nepohodlný mrzký tvor
jenž se pokusil o vzdor
Autor Krusaidr, 12.10.2018
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí