zvláštní tvor

zvláštní tvor

Tma zahalila rudý pulměsic hvězdy odpluly v dál...rozbřeskla se nebesa tam zvlaštni tvor stál...barvu měl rudě červenou až z toho mrazí z jeho pohledu by i led roztál...udatny nepříjemný zlý krutý každý by s ním válku prohrál... bojovník co vyhrává pohledem aniž by válku rozehrál..
Autor kikin87, 19.10.2018
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj kikino, myšlenka pěkná, ale ta úprava a gramatika tedy nic moc. Jak myslíš, že to asi působí na čtenáře? Za mě je to neuváženě zveřejněná poznámka z mobilu.

19.10.2018 23:44:22 | Papagena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí