Popel

Popel

Ve vodě zpívám a nezbývá mi sil,
V popelu dýchám a kradu tvůj pyl.
Na vzduchu se topím a o krok jsem dál,
V prach se obrátím, abys nebyl sám.

Pýchou se propadám v té temné noci,
Křičím, volám, není mi pomoci.
Vítr hodí můj strach do moře,
Skočím, oděná velice spoře.

Blesk zasáhne do mého nitra,
Už nevidím ta krásná jitra.
Anděl svými křídly mávne
A s mými city navždy padne.
Autor Mishell Schrei, 19.11.2018
Přečteno 584x
Tipy 1
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí