Volanie Satana.

Volanie Satana.

Podaj mi ruku a daj mi dušu,
ukážem ti ako moji démoni kúšu.
Daj mi len to, a ja ti všetko dám.
Poď, ja už tiež nechcem byť sám.

Poď, Aňa, poď domov už,
poď, budem tvôj jediný muž.
Poď, šťastní spolu budeme,
poď, konečne sa zídeme.

Sme si súdení, vieš to,
chceš ma, chceš to.
Tak poď domov, tam kam patríš,
konečne svetlo života spatríš.

Poď, bude nám skvelo.
Príď, kráčaj smelo.
A ja ti sľubujem, že moje navždy je úprimné,
budem stáť navždy pri tebe, a ty zase pri mne.

Spolu vládnuť svetu.
Chcela si počuť len túto vetu?
Presvedčil som ťa, láska?
Nie, nie je to len maska.

Myslím to vážne,chcem ju ,chcem teba.
Povedal by som, že ti dám aj modré z neba.
Ha, ale to nechceš, chceš to najhlbšie z pekla.
Bože, prečo je tak skazená a zároveň tak pekná?

Predsa ty a duša tvoja.
Poď, dám si ťa do závoja.
Poď, stoj pri mojom boku,
a už nikdy nebudeš sama tam vonku.

Poď, buď pri mne, budeš šťastná,
znovu zažiariš ako plameň z jasna.
Tak čo, Aňa, prídeš domov? Sekundy počítam..
Cítiš ma už vo vnútri, no tak, cítiš ma tam?

Už sme spolu, sme svoji navždy.
A spolu spáchame mnohé vraždy.
Spolu spravíme spravodlivosť,
patrí tam zlo,skazenosť aj podlosť.

Tak poď, žena moja, zmeňme svet,
všetko je tvoje, všetky drogy aj fet.
Každý strom, každá zem.
Vzrušuje ťa to? Och, poď sem!

Každá rieka, každý oblak.
Niee, neskáč, prosím, pod vlak,
lebo ja ti dám aj tú najväčšiu slobodu.

A ty už nikdy nebudeš chcieť ísť do hrobu..
Autor Lost.in.myself, 03.12.2018
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: Wenda Wolf, Lajtwing
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je strašlivé sloužit takové klamné temnotě.... :/

11.12.2018 15:45:22 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí