Psaní při nespaní

Psaní při nespaní

Z duálního psaní s Miroslav K.

Obloha dnes byla temná,
vrány krouží nad hlavou...
Z hloubi lesa vyšlo tělo..
drápy ticho lesa tnou.

Pohleď ,ustup, nebo zemři.
V tomto těle proudí jed..
Však chtíčem se jen jen chvěje..
ze skal vytí, jako vzdech ..

Tohle tělo, je už mrtvý
Přesto žije, vztekem snad...
Tak pojď si pro mě touho moje
jsem tu a chci tě rozdrásat.
Autor Liduška, 06.01.2019
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi líbí.

07.01.2019 15:42:11 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí