Bonbóny

Bonbóny

Papám pilile jedna dvě
Přemýšlím kam mě to zavede
Snad do světa klidného
Dočkám se tam objetí vřelého...
Babičko vrať se ke mně...
Jinak mě oči budou uzavřeny v nekončící tmě...
Slova silná píšu teď...
Posílám do háje celý svět...
Vím kdo za to může, pro toho si dojdu
Věř ty blbá fetko, jen tak tě hledat nepřestanu...
Autor Škrobík, 12.03.2019
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí