Roztrhán vlky

Roztrhán vlky

Z vlčí touhy
temná
Divoká černá
Vlasy havraní
oči vlčí
V drápech chuť
mordou cosi skučí...

"Zticha buď"

To tebe držím
přes oči páska...
Svázaný hložím
Copak je láska?
Zrůdný pohled ...

Žena mění se
Hladově na tobě vlní se...
Lačně ústa otvírá
Drápy chtivě zarývá
Řev pod ní ustává...
Na zemi louže krvavá...

Chtivě olízla ty kapky rudé..
Je silná , divá zase svá..
Hlavu zvedá ..
K luně
Hlas její vlky svolává...

Les mlčí
stromy spí...
Ni pták ni zvíře nevzbudí...

Smečka
šedivých krajem běží...

Že dřív milovala...
Už neuvěří...
Autor Liduška, 16.03.2019
Přečteno 468x
Tipy 4
Poslední tipující: breberkar, yarek, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smečky temné stíny, sluncem rozplynou se. Konečně nasycena, napojena ! Magnetická oka ladí... horizontu kov*

16.03.2019 00:25:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí