Čekáme na tebe

Čekáme na tebe

Než své žití noční můře odevzdáš

a navždy v stínu zmizí tvoje činy,

zkus naposledy vyřknout Otčenáš

a doufat, že tě někdo zbaví viny.

 

Než potkáš ty, kterým dříve byl jsi katem,

a nebudeš tím, kdo má v ruce meč,

nebudeš se dávit kaviárem, zlatem,

a svědomí zavelí ti "Breč!"

 

Než najdeš cestu, kterou před roky jsi ztratil,

a zbytečným se začne zdáti čas,

zkus vzpomenout si, žes tu, abys platil

a že u brány potkáš nás!

Autor Oxík, 24.07.2019
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Ravena Lupus, Dávid, Darkandeep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí