Padlý anděl

Padlý anděl

Držíce v pažích svých anděl paní spící nevědoucí,

Mučivý hlad po ženě ve slasti ukojit on zoufale chtěl,

Však náhle procitnuvší řekla ne i přes chtíč pnoucí,

Pustiv tu paní, na to on hořce zaplakal a odletěl.

Načež rozesmutniv se, na temný svět zanevřel,

Z nebes padá dolů střemhlav, smrti se otevřel.

Autor lovelorn, 03.01.2020
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takhle to tedy bylo. Ne pýcha ale chtíč . . .

03.01.2020 14:25:03 | petrzal

Padlý anděl je dost ožehavé téma...;-)

03.01.2020 13:47:12 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí