Den co den

Den co den

Anotace: Přitahován zvláštním místem.

Chodím na to místo den co den
Cítím se,jako bych byl omámen

Ten zvláštní pocit ,když na něj hledím
Ten zvláštní pocit, že něco nevím

Neudržitelnost myšlenky,ikdyž je tak blízko
Proč mě stále přitahuje tohle místo

Nevím co je za den,měsíc, ani století
Nevím jestli za moje hříchy,je tohle prokletí

Nevzpomínám si už ani na své jméno
Proto chodím na místo, kde je umístěno

Na místě,které mě nutí přicházet den co den
Až tam si vzpomenu,kdo vlastně jsem

Když uvidím křížek z datumem pod jménem mým
To tehdy vzpomenu si,že ležím pod kamenem náhrobním
Autor Henry Canas, 10.05.2020
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Iliean06, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé ale no tak místo je důležité já ho chci pod stromem velkým a rozložitým ani jméno tam nemusí být já si to místo poznám až tam přijdu :)taky si pak vzpomenu že tam ležím .)

10.05.2020 16:10:23 | xoxoxo

To já bych volil rozprášení ve vesmíru.
Vždy mě lákal posmrtný stav bez tíže. ;-)

10.05.2020 19:36:38 | Henry Canas

to nezní špatně :)

13.05.2020 10:33:31 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí