Temná Noc

Temná Noc

Jsem delikvent,jsem sexuální násilník, jsem pedofil,jsem vrah
Když podíváš se na mou zjizvenou tvář, jde ze mě strach
Nemáš ani ponětí,že hraješ hlavní roli a jaký je můj další tah



Strach z temného parku máš,když před ním stojíš
Slyšela jsi mnoho,proto projít se jím bojíš

Jít okolo by dlouho trvalo,ty přece nemáš čas
Párkrát jsi jim prošla,co je na tom,no tak projdeš zas

Kdyby jsi jen věděla,kdo na tebe dnes čeká
Že miluje,když jeho oběť bolestí heká

Kdyby jsi věděla,že za nedlouho dá ti na krk nůž
Že donutí tě prosit o smrt,aby jsi řekla "prosím už"

Cestu přes park by jsi změnila a šla raději kolem
Teď už by jsi seděla doma za stolem

A psala ..možná i malovala ..
Prostě dělala,to co jsi tak moc milovala

Bohužel tohle už se nestane
Už je ti v patách a čeká až tě dostane



Jsem delikvent,jsem sexuální násilník, jsem pedofil,jsem vrah
Miluju ten pocit,když vyvolám v tobě strach
Nemůžu se dočkat,chci cítit to chvění
Až uvrhnu tě do tmy,do zapomnění

Jsem delikvent,jsem sexuální násilník, jsem pedofil,jsem vrah
Dnes je ten den,kdy povedu ti ostřím čepele,po krku tah



Dlouhou cestu jsi před sebou měla
Život ti chtěl nabídnout víc
Úspěšnou malířkou jsi se stát chtěla
Teď už ti však nezbylo nic

K malování i psaní,jsi měla předpoklady
Vše ti vycházelo a měla jsi talent
Svět chtěl ti dát k nohám své poklady
Kdyby to šlo,tak dáš si na to patent

Mohla by sis říct,že to není fér vůči tobě
Kdyby jsi ovšem neskončila v masovém hrobě

Nebyla jsi jediná,bylo vás moc
Osudnou vám byla Temná Noc

On vykonal to jediné,co ho uspokojí
Nyní už zase v tom samém parku stojí
A čeká na to,až další kolem půjde
A věří,že mu to i po sté vyjde



Jsem delikvent,jsem sexuální násilník, jsem pedofil,jsem vrah
Stačí šlápnout na špatné pole a dám ti šach
Autor Henry Canas, 23.05.2020
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Kapka, Isla, Guldrun
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý, strhující příběh

31.05.2020 06:33:27 | Sugarka

Smutný konec, té holky lituji.

23.05.2020 10:27:33 | Isla

Chuděra nebyla jediná, vrah se navíc stále potuluje někde kolem...

23.05.2020 13:55:21 | Henry Canas

Vau. Strhujúce a zaujímavé.;)

23.05.2020 09:38:49 | Guldrun

Moc děkuji. ;-)

23.05.2020 13:56:19 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí