Chladné srdce touží po novém

Chladné srdce touží po novém

Anotace: Mladá dívka, která odešla ze světa živých příliš brzy, dodnes chodí po světě a hledá lidské srdce naplněné láskou.

Chladné srdce touží po novém,
já jsem míle daleko před úkrytem.
Je černo-černá tma,
doprovází mě chlad a zima.

V lese, kde sovy houkají,
stromy se prudce naklání,
měsíc nesvítí mi na cestu.
Smrt mám já v trestu.

Chladné srdce touží po novém,
já jsem míle před domovem.
Blíží se chladnokrevná nestvůra.
Kéž by to byla jen noční můra.

Jen stín se ke mně blíží,
můj dech je tišší a tišší.
Srdce mi bije jako o závod,
strach je můj silný doprovod.

Chladné srdce touží po novém.
Já se loučím světě, sbohem!
Nevím co dál ještě říct,
jde si pro mě velké nic.

Žádné ruce ani nohy,
jenž by se na něco zmohly.
Žádný obličej ani vlas.
Rozloučit jsem se nestihla, nebyl čas.

Chladné srdce touží po novém.
Už mi zbývá jen seznámit se s Bohem.
Nastal můj čas,
V dalším životě naviděnou zas.

Už necítím nohy ani ruce,
usínám příliš prudce.
Naposled vzpomínám na tebe,
snad pak poletím do nebe.

Chladné srdce touží po novém...
Autor Iliean06, 03.07.2020
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, Vydima27
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :o)

03.07.2020 14:59:45 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí