Noční večeře

Noční večeře

Anotace: názav není tak mimo mísu jak se zdá

Nasloucháš tomu šepotu noci, který předstírá hlučnost
svištivými nájezdy aut, jenž hrozí koketováním se smrtí,
jak setkání se starou láskou, co dýchá na tebe hněvem
za pozdní příchody na rande
Nasloucháš ryku bezuzdných opilců a snažíš se být jako
oni a přitom drkotáš zuby na příkaz fantoma bezútěšné
samoty, jako muzikant, co jen čumí na noty
jak vidlák ze lhoty co podlehl tomu křiku velkoměst
a nechal se jím jak ovce svést
a to břímě nemůže již dále nést
Autor Equus przewalski, 11.08.2020
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí