Více než tisíc slov...

Více než tisíc slov...

Shnilá hlava na mě z kůlu nevychovaně civí

Z toho kůlu na mě hledí jako zamilovaná žena

Hledí dopředu, v nový život snad doufající

Je to pohled střelce, co netrefil svůj cíl

 

Tak nesmírně smutně se tam před sebe dívá

Někdy ve větru se kývá skoro jakoby ještě žila

Poslušně tam čeká, až ji oči každý pták vyklová

Den ode dne tam jen tak tleje a vlasy si už nečeše

 

Všem na očích příběh o špatných rozhodnutích vypráví

Již svůj zrak k žádným pochybným modlám neupírá

Ani svým zapřísáhlým nepřátelům již vůběc nespílá

Jest to příběh o tom, jak si nikdo toho, co má, nevážívá

Autor Věčně omámený básník, 23.08.2020
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí