Kroky do neznáma

Kroky do neznáma

Anotace: Taková moje večerní rychlovka :)

Kroky do neznáma

 

Procházím ulicí,

přikrytou tmou.

Na nebi hvězdy svítící,

dál světem mě zvou.

 

Širý klid,

v Našem městysi.

Spící lid,

v tiché ulici.

 

A tou ulicí,

jdu jen já,

brzy z rána.

Tou tmou kroky kráčející,

ač se to jen zdá,

mě vedou kamsi do neznáma.

Autor Johnny 96, 24.08.2020
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí