Pohádka pro temnotu

Pohádka pro temnotu

Úplněk je fáze temnoty,

kde se odhalí nebezpečí skutečné slaboty.

Jako každou noc hledajíc hostinu,

monstra zničí tvou milovanou polovinu.

Noc roste dál, brzy tě zničí bezedný žal.

Jak krásně tvůj řev v uších mých zní,

je to na věky tvůj poslední.
Autor Linna, 17.10.2020
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Barbuch S. D., Petr2115, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí