Pohádka pro zlého vlka

Pohádka pro zlého vlka

Rozhlédni se v lese kolem sebe,

nevidíš nic jen černé stromy vedle tebe.

Jsi ovce kterou brzy roztrhá noc.

Proudí tvým tělem nekonečná bezmoc.

Dokonale se bouří krev v žilách mých.

Vidím smrt v očích tvých.

Zničí tě má chladná temnota.

Zabije tě tvá samolibá slepota.
Autor Linna, 18.10.2020
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Barbuch S. D.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí