Záhada nočního bytu

Záhada nočního bytu

Anotace: Temná noc v opuštěném bytě

Sbírka: Kříž a jablko

Od měsíčního svitu lesklé skříně
se domlouvají dvojitým praskáním
ve sklenici zůstal cucflek po víně
jako po nás tím věčným laskáním

Chuchvalec tmy zbyl na ploše
starého kusu nábytku blízko stěny
smetí šustí z odpadkového koše
a věci jsou ráno divně rozmístěny

Měsíc ryje nehtem do okenních skel
až temné noci naskakuje husí kůže
jen noční motýl křidélky lehce chvěl
proti pavučině světel těžko něco zmůže
Autor Petr27, 16.11.2020
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: OpilyJohn, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí