Děkuji

Děkuji

Přijde mi, jak ruka zla
pomalu mi krk svírá
až barva z něj odešla,
klouby praští a dech zmírá.

Pomalu tiskne své prsty černé
na kůži bílou mou,
všechny jeho duše jsou mu věrné
já propadám se temnotou.

Tiskne se ke mne dále, jako by měl zlost,
oči se mi klíží.
Budu další jeho skvost,
za malou mříží
jen tak pro radost.

Otevřu oči, paprsek světla na tváři,
zhluboka dýchám - byl to jen sen,
kochám se tou světelnou září-
jen zlý sen.
Děkuji za to že je opět den.
Autor Pincik, 13.03.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí