Démon spánku

Démon spánku

vždy když v noci zavřu oči
zhurta běží démon spánku
žene sadu dvojích kopyt
aby ukázal mi temnou stránku

ležím zbořen, ve snu skolen,
peří cíchy drtí žebra
tvrdá lože tlačí do zad
moje křehké nitro žebrá

démon v dohled tyčí rohy
nyní dupou kroky zvolna
jeho pařát klidně jde mě
peklem svázat, zbavit volna

Autor Nao Kinjú, 03.07.2021
Přečteno 603x
Tipy 4
Poslední tipující: kikin87, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovem svázal
runou do zad
portál pekla
krev mi tekla
máš to za pár
čert mi vzkázal
noční telka
pryč byl nával :)

04.07.2021 17:32:48 | Ray Magini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí