Konec světa

Konec světa

Realita se nám hroutí
Nuselský most se kroutí
Zelené je nebe
Vidím jenom sebe
V jakémsi temném zákoutí

Jezero objeví se ti nad hlavou
najednou si všichni zaplavou!
Ale ta voda objemu moří
Najednou z ničeho nic hoří
Doplněna saní trojhlavou

Končí svět?
Proč zrovna teď?
alespoň ty lásko? Nebo kdo?
Nebo už končí náš svět?
Autor Osamělý básník, 25.09.2021
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka, Iva Husárková, Markulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Nuselák nech stát...odkud budou lidi skákat do nebe?...;-)

25.09.2021 09:35:34 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí