Žhne ti duši

Žhne ti duši

Anotace: Báseň z Pallandijské legendy.

Sladké snění, v uzavření,

Mámen davem, brán s klidem,

Vyleť s posledním stínem,

Havrane, v srdci s klínem,

Čekat na své osvobození věky dlouhé,

Hlasy o tobě umlkly a vše je skoupé,

Nyní světlo, jež ti žhne duši,

Temnou, což málokdo tuší.

Autor o3_gambit, 07.01.2022
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Varg666, Iva Husárková, šerý, Protos1182, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí