Krev..

Krev..

...já sním o tvé šíji
jak pronikám k tepně hladový
jsem prokletý Tvým tělem
má Lásko s vlasy havranů...

...já sním,že do Tvé víry
vstoupím jak spasitel takový
že uvidíš, mým ůďělem
je vzít si víc,než dostanu..
Autor Varg666, 15.02.2022
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Bordža, Iva Husárková, Dextero, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí s mi to...., ale není už těch upírů nějak moc ? Nasaď také jiné strašidlo.

16.02.2022 13:15:38 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí