...jsem příčinou...

...jsem příčinou...

...jsem příčinou..
cítím žal
a nehledám slova
cítím se sám
a znova a znova

odcházíš pryč
v mé chorobné mysli
bez cukru bič
o tom snad sníš si

neb já jsem Tvůj pán
jsem Tvoje bezradnost
z krvavých ran
větším Tvou budoucnost

že až Tě opustim
zbaviš se negací
a Tvoje orgasmy
budou mě k legraci
...má subino????
Autor Varg666, 08.03.2022
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí