Krvepochybné: ,,Co bude dál?"

Krvepochybné: ,,Co bude dál?"

Pečení, smažení...

K dostání i mražení.



Oblí, jako pražení...

Trpí v kotlích vaření..



Nejsou, stejní kožení...

Do košíků vloženi.



V diferenci z učení...

Proč znalý jsou mučeni..



Nad slabými zvykem tuční...

Prstem káží, k tomu hluční.



...



Pociťují kručení...

Dumám, co mé určení..
Autor JSH, 26.04.2022
Přečteno 201x
Tipy 2
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí