Jedním tahem z toho ven

Jedním tahem z toho ven

Neříkej pobodanému, že nejsi pobodanej

Teče z nás stejná krev a v ní beznaděj

Červené krvinky plné smutku

Vše z nás vyteče po tomhle skutku

Nenávist i hněv, všeho se zbavíme

Na to jak zemřem se všichni těšíme

Opustíme vše, duše opustí den i noc

Rozhodnout se zabít je to co ti dá nad životem moc

Poslední polibek smrti chutná jak voní růže

Pro pocit smrti se dneska stáhnu z kůže

Kříže, růžence v lese se modli za oběšence

Ježíš Kristus při prosbě o pomoc do obličeje flus

Teď Satan mě láká k sobě jak malou děvku

Je to horší než heroin, když toužíš po vděku

V páté třídě recitáční soutěž první místo

Po letech zjišťuju, že mám problém přečíst to

To co ve mně je je horší než to co sám znamenám

Až jednou to nevydržím, tak se omlouvám se pobodám

Lahoda, pohoda a v mém pokoji leží mrtvola

Moje studená, podřezaná opustila duši anděla
Autor Podtetovánímjizva, 17.06.2022
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám Ti víru do života,
i když je vše škvára a lopota.
Táhnou se smutky a měj se ráda.
Ono to přebolí.
Ta a ta zrada.
Život je pírko
a pravda občas krutá.
Holčičko, držím Ti záda.

17.06.2022 10:57:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí