Podsvětí je má Valhalla

Podsvětí je má Valhalla

Slzy tečou jak myšlenky na toho co mi chybí
Ne prosím už ne, nechte mě být, sekám se jak dříví

Moje krev a kusy shnilého masa lítají jak třísky

Moje hlava chtěla slunce, stoupat do zakázané výšky

Spálil jsem se a teď padám

Jak zloděj se do záhrobí vkrádám

Uzřel jsem tisíce duší

Každý na tomhle světě o tom druhém tuší

Zima, chladno a nekonečná prázdnota

Je to můj život nebo už v pekle jsem?

Proč slyším jak dohrává poslední nota?

Ulehnu do rakve a zalezu pod zem

Přehodím výhybku jen když budu ležet na špatné koleji

Cítím se jak leukemik zdravý jako hranolky na oleji

Frituju se v tom. Už se smažím v pekle

Jsem jak důchodce co čeká na své děti už rok v křesle

I když nad tím přemýšlím, tak jediný křeslo do kterého chci

To které mi dobije baterky a pomůže mi ke konci

Poslední potah z Camelky

Poslední jídlo na přání

Pak nastane šok až se k vašim uším dostane mrtvolné řvaní

Autor Podtetovánímjizva, 18.06.2022
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí