Co se mnou?

Co se mnou?

Od chvíle co jsem se narodil jsem rozhodnutý zemřít
K narozeninám mi dejte dar nežít
Jsem přežil to všechno co má hlava promítá
Ale teď už se jen rozkládám a smrt mě vítá
Brány pekla se rozevřely nad utrpením
Každý den blíže, dělám na tom nelením
Každá cigareta krok za krokem
Jak rakovina se ve mně šíří temno rok za rokem
Už cítím oprátku jak mi líbá krk
Už cítím vůni svobody když lano vážu na smrk
Touha silnější než já
Nedokážu ji překonat
Poslední slova má
Nenechte mé tělo pochovat
Nechte mě válet se u cesty přesně tam kam patřím
Nechte mě rozežrat psy
Nechte mě padnout jak sláva městu Řím
Nechte mě zmizet do času kapsy
Do kapsy odložené bundy, kde leží psaní mladí

Autor Podtetovánímjizva, 09.07.2022
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...už můj děda říkával "hoďte mě přez zeď, psi mě roztahají"...;-)byla to hřbitovní zed za zahradou...

09.07.2022 19:03:58 | Marten

Pofouká Ti bebíčka krásná pampeliška
a řekne o životě,
že nejsi ve slotě,
jen si to namlouváš.
Jsi sám sobě velký lhář.
Máš dvě ruce a dvě nohy.
Pět P pod čepicí.
Tak se netrap nití
a těš se z milodaru žití.
Nezapomeň i v dešti roste kvítí.

09.07.2022 16:59:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí