Tajemství

Tajemství

Jak přitáhne mě pohledem,

obléknu si melancholii

z veletrhu zkušeností

a vyrážím

za neznámem…

 

… slza v letu mi je zrcadlem,

koštětem budoucnosti…

 

…a jsem,

snad právě teď

plynu okamžikem

dokonalým trikem

bouraje nabubřelou zítřků šeď.

 

Jsem jsoucnem,

unikátem v galerii,

anebo zlým tahem štětce,

jen odchylkou,

 

co vzniká štěpením masa…

Autor Caliéry, 24.08.2022
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: Vivien, Dejvis, Stanislav32, šerý, Sonador, Protos1182, Frr, CULIKATÁ, mkinka, Jan Kacíř, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruci to kope jak elektrika! Mě se to líbí!!

24.08.2022 04:17:35 | Čottomatte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí