Zrozen nad dřezem

Zrozen nad dřezem

Zrozen nad dřezem, císařským řezem.

Za pomoci narkomana s epileptický třesem.

Nemohl se trefit a přestřihnout pupeční šňůru.

To mě taky stálo nějakou tu mozkovou kůru.

Celí dlouhý noci pořád jsem jen řval.

Rodiče v rauši pěkně jsem tím štval.

Otec se za tím rozhodl udělat tečku.

Facka do huby a rána do zadečku.

 

K neurotickým problémům vedli tyto choutky.

I na drobný podnět reagovaly moje cukající koutky.

Doktora jsem měnil každou malou chvíli.

Rok od roku ubývali mi životní síly.

Máma šlapala pod přezdívkou víla Amálka.

Přitom často, ale neúspěšně hledala nás sociálka.

 

 

Tohle to je povídání o otcově zrození.

Na pohovce sedí parchanti zhrození.

 Držte pusu a poslouchejte dále.

Nebudete li mlčet budete mít na mále.

Stejně jako já, když jsem nebyl zticha.

Dostal jsem kopačku přímo do břicha.

Když jsem pak bolestí chtěl trochu brečet.

Musel jsem až do rána na struhadle klečet.

 

Po letech jsem vyrost a stoupala ve mně zlost.

Nevinnému zvířeti s radostí zlámal jsem kost.

S dalšími lety přibývaly sexuální fantazie.

Vykradl jsem obchod a platil si orgie.

 Po čase mě přestalo bavit to neustálé placení

Našel jsem si dívku, udělal dítě a nutil ji k potracení.

Ona měla jiný plán jak ždímat mě i stát.

Tahle moje chyba mě navždy bude kurva štvát.

Tak jste přišli na svět vy bastardi moji.

Těším se až vaše těla budou pohřbena na hnoji.

 

 

Autor 1 Prokletý Básník, 21.09.2022
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, OpilyJohn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Erben hadr, dobrý peklo!

21.09.2022 17:31:10 | OpilyJohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí