Akordy rauše

Akordy rauše

Anotace: Jen btw droga je jenom metafora pro...

Jsem nemocnej

na mé krásné droze závislej,

nemusím každej den snít,

neb usínám v jejím klíně.

Ukradla světlo hvězd a měsíce třpyt,

srdce do temnoty vyřezává,

než díry černé nadechnou se,

život za hranou ostřejší než ohnivé slzy.

 

Jsem totálně v hajzlu

ze všeho, co mě jímá,

jak slzy obětavě tečou

po oboustranné tváři.

Popěvek uvnitř duše zpocené

sbírá pro ni každou bolest,

víčky vyždímá

a zmizet nechá

v hlasitém očistci.

 

Jsem krapet v extázi,

večer krájí vzpomínky

jako ten nejlepší kuchař,

v mysli ona pozoruje z povzdálí

můj zamilovaný tanec.

 

Chci tu pro ni být

jako pejsek pro svého pána.

Je tolik druhů rauše,

vystoupat k nebesům

s myšlenkou na ni.

A ne, nechci uzdravit se,

dal bych ucho za ni…

Autor Caliéry, 01.12.2022
Přečteno 202x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je báseň. Ju.

01.12.2022 17:37:30 | mkinka

Dikec.

01.12.2022 17:40:09 | Caliéry

Rádo se stalo.

01.12.2022 17:43:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí