Jako fén...

Jako fén...

Osud jako fén vane mi do tváře,

k duši proniká lysé,

že dechu svého necítíš.

 

Účes ani nepohne se…

 

Jablka na větvích by měla viset,

ale krvácí mi pod nohama…

Plameny pomalu stoupají k nebi.

 

Jsi jen poleno,

vhozené do ohně.

Autor Caliéry, 17.12.2022
Přečteno 233x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, Stanislav32, Iva Husárková, Sonador, Tvbm, šerý, Lexi, Psavec, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak se někdy cítím já, jako poleno.)

20.12.2022 15:26:58 | Constantine

Hmmm, asi se začnu prokousávat zpět v čase a dočtu si uniklého Caliéryho

17.12.2022 12:15:43 | Kumiko

To jsem rád, že se líbí. Jste zlatí*

17.12.2022 12:17:52 | Caliéry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí