Noční můra

Noční můra

Noční můra

 

Venku si létá,

můj klid ruší.

Společnost by chtěla,

dělat mojí duši.

 

Malá bílá,

zběsile poletuje.

Záře světla,

jak magnet ji přitahuje.

 

Létá chvíli,

pak si sedne,

žije v noci

a spí ve dne.

 

Marně se dobývá,

dlouho žadoní.

Fóbie z motýla,

však jasně stanoví.

 

Autor Johnny 96, 22.02.2023
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, šerý, Kan, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ke mně dělají si tůry, noční můry - kššá, kššá!

22.02.2023 13:53:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí