Hříšné město

Hříšné město

 

Černá můra se vznesla

do velkého města

svá křídla roztáhla

mocně jimi mávla

aby chmurná čela zastřela

barů se striptýzem

a pláč nepoctivých panen.

 

Poplivané chodníky

špinavé ulice

tmavá zákoutí

drogy a prostituce

v koutku sám narkoman

jehlou smrt si vpich

v kabince opodál

pláč, křik a smích.

 

Bojí se lidé, bojí

nezabiješ, v bibli stojí

ve snu krabatí svá čela

někteří už se neprobudí

ráno ztuhlá mají těla.

 

V lidské žumpě děs a běs

nezachrání hříšné blízký les

zahrabána jsou v něm těla

co opustit město chtěla.

 

Za zády moje město leží

a já sotva dýchám stěží

noční můra se vznesla

z hrůzy pekel mne odnesla.

 

 

 

Autor neandrtalec, 29.09.2023
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: Lighter, Marten, Žluťák, Psavec, nehledaná, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=RdI5b5u7lgE

29.09.2023 19:34:50 | Marten

Já začínám bejt ráda, že jsem toho dnes moc nenaspala...bo kdyby si tahle noční můra sedla i na mý víčka...

29.09.2023 13:51:21 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí