POUZE SNÍT SMÍM

POUZE SNÍT SMÍM

Anotace: Čeho všeho je člověk schopen, když je zamilovaný? Třeba i... vraždit pro toho druhého?

Bolest mne trhá na kusy,

tu strach, mě že žal zadusí,

když zkoušela jsem být vším pro tebe,

až volajíc to z pekel bylo do nebe.

 

Zoufalství a bezmoc stékaly mi po ruce,

nářek až z vně dral se v slzách od srdce.

 

Jak otupit tělo, však aby fungovalo?

Zaceliti šrámy snad zbrojí by se dalo...

Jak omámit smysly, by jednaly i vlivně?

A ošálit jak mozek, by vnímal pozitivně?

 

Jak jen dál žít,

když pouze snít smím o nás dvou?

Život radš si vzít, 

když v duši své klid nezvládám ovládnout?

 

Bolest hruď trhá na kusy,

žal dávkuju sama si do pusy,

vším zkoušela jsem pro radost tvou býti,

však zanechalas naděj ve mě shníti.

 

Z zoufalství jsem spředla

nebezpečné sítě,

bych tě z země zvedla,

kreslila jsem lítě

ostřím v kůže hloubi,

i nevinných tak z nouze

s tím, že se to skloubí

k mé po tobě touze.

 

Čím otupiti tělo, by poté fungovalo?

Čím zakrýti rány, jichž není zrovna málo?

Čím omámit i smysly, by člověk nerozvzpomněl?

Ošáliti jho mozek, by pochybovat přiměl?

 

Jak dál s tím žít,

když pouze snít smím o nás dvou?

Životů dál vzít,

když v duši klid tvé ni zvládnu ovládnout...

 

Autor Ricarda Haner Lowery, 21.01.2024
Přečteno 174x
Tipy 13
Poslední tipující: Anezka.M, martinaV, Psavec, Marry31, o3_gambit, Marťas9, Anfádis, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása

10.03.2024 16:33:45 | Anezka.M

Děkuji mnohokráte :)

15.03.2024 14:00:31 | Ricarda Haner Lowery

Pro rodinu a pro lásku člověk udělá mnohé

22.01.2024 08:44:12 | Marry31

Tak tak...

24.01.2024 23:33:24 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí