Smůla spravedlnosti

Smůla spravedlnosti

Anotace: Freestyle ignorující všechny pravidla poezie od náplně až po gramatiku.

Stojí,stojí popraviště,
stojí pěkně v městě,
lidi se dnes chtějí bavit,
je jich tu na 200,
a tu již hrdě,vzpřímeně odsouzený kráčí,
kat se již napřahuje,co mu síly stačí.
Co se to však stalo? Zrada jako vrata!
Odsouzený vymrštil se a zapíchnul kata.
Následně pak osvobodil,
všechny ostatní vězně...Kdo dnes bude popravený?
No jak se to vezme.
Vězni rozprchli se po náměstí a byli tak moc šťastní,
dav chtěl vidět jejich krev,teď bude jejich vlastní!
Autor Platfus, 13.03.2024
Přečteno 76x
Tipy 4
Poslední tipující: Marry31, o3_gambit, fisus, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco jako kdo jinému jámu kopá...

14.03.2024 08:26:07 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí