Osud

Osud

Pohřební průvod kráčí krajem
Jeho smrt byla spíše darem

Přišla si pro něj náhle z rána
Temný stín a velká vrána

O mnoho let později
Hledali jeho hrob v naději

Našli však pouze prázdnou hrobku
A nečitelné jméno na náhrobku

Od té doby smrt se šíří krajem
Rodáci uklidňující se navzájem

Přesto každého druhého rána
Objeví se stín a temná vrána.
Autor neptolius, 01.04.2024
Přečteno 61x
Tipy 6
Poslední tipující: Anezka.M, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow.Krása,líbí se mi:)

09.04.2024 17:02:31 | Anezka.M

Děkuji moc :)

09.04.2024 22:37:40 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí