Hodina duchů

Hodina duchů

Anotace: pokus o stvoření jiného témata :o)

Hodina duchů přichází,
duchové už kolem obchází.
Slyším jejich kroky,
slyším ty podivné zvuky.

Slyším jejich sípání,
slyším hodin tikání.
Jejich přítomnost mi vadí,
jejich dech mne chladí.

V těchto pozdních hodinách
nejsou pouhý prach.
Světla zrádně zhasínají,
ústa hlásku nevydají.

Hlasivky mi sevřel strach,
vidím jejich stíny na stěnách.
Jedna ruka na mne sahá,
zachránit se-marná snaha.

Pevný stisk má tahle ruka,
působí mi velká muka.
Zlomené kosti v ruce mám,
ale pomoc radši nehledám.

Nemá cenu hledat pomoc,
dost dobrodružství za noc.
Nespatřím již světlo denní,
protože pro mne pomoci není.
Autor verushka, 04.04.2007
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Grafomanická MIA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojim bojim:-D moc dobrý:-)

07.12.2007 19:13:00 | Grafomanická MIA

Proč ti nelze pomoci, když tvůj pláč zní do noci? Proč nepřijede ten, co by zahnal temnou sílu a v náruči odnesl malou ustrašenou vílu?

05.04.2007 07:18:00 | ourbloodiscursed

Docela jsem se bala , moc pekna.

05.04.2007 00:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí