Rituál

Rituál

Jak šílená běží černým lesem
ostré trní keřů drásá její šaty
její zoufalý křik zalyká se děsem
a ze tmy se sápou po ní čísi hnáty

Běží jako šílená, ani neví kam
už nevnímá ostré kameny, co řežou bosé nohy
to co žene ji, to není žádný klam
neměla si dnes za úplňku vzývat temné bohy

Ten rituál co z nudy zkusit chtěla si
když si tu starou knihu otvírala
vzbudil stvůru, co nyní rve tě za vlasy
tušit si to nemohla, jsi jen holka malá

Marně prosíš o pomoc, když slzy s krví splynou
už dohnal tě a tys vyčerpaně na zem klekla
tvá krev už stéká po těle a na zemi se mísí s hlínou
už dohnal tě, ten velvyslanec pekla...
Autor ourbloodiscursed, 05.04.2007
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Úžásný to zasloužilo ST...:o)

01.05.2008 16:04:00 | Lachailla

dík pěkně jsem si u tebe počet..

29.04.2007 23:04:00 | jedam

líbilo se mi to a byla jsem zvědavá, jak to dopadne...pěkná, dík

05.04.2007 19:26:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí