Flaxy

Flaxy

Anotace: jsme on a ona, láskou spoutáni, jsme jeden...




 

 

 

 

 

 

foto:

 

zhasnul jsem svíci
drobky smetl ze stolu
dveře zavřel na petlici
dopil s rumem kofolu

sednul jsem k tomu stolu
a čekal na zázrak
tady sedávali jsme spolu
teď na čele mám mrak

předevčírem zmizela
nikdo neví proč a kam
její jméno bylo Gisela
snad se jí aspoň zdám

útěchou jsem zaklimbal
zdál se mi podivný sen
že vůbec neodešla
že včas nedostala se ven

my říkali my oba jsme "jeden"
teď splnilo se to jaksi
snad ďáblem jsem byl sveden
v břichu ještě tlačí mě její flaxy

tak případ je vyřešen
dostavila se úleva
odemknul jsem a vyšel ven
koupit si lopatu - dnes je sleva

Autor mapato, 24.05.2024
Přečteno 63x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Jiří I.Zahradník, jort1, Marten, Jan Kacíř, Psavec, Chane, zase já, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to měl tedy štěstí, s tou lopatou...díky, Frráčku, vf

03.06.2024 21:39:15 | mapato

..no vidíš - aspoň, že tak***

03.06.2024 16:20:48 | Frr

Gizela byla gazela, a teď jsi s toho jelen...;-) Krásný den H.

24.05.2024 10:04:45 | Tomcat

skvělý postřeh, Honzo, děkuju a pozdrav Tobě i Helence...v

24.05.2024 14:30:19 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí