...::: Hlas :::...

...::: Hlas :::...

Nočním tichem strach šeptá,
a ten klidný hlas se tě ptá
a svým tóněm nervy ti rozdírá.

Pomalý a vlídný je ten hlas,
jindy vrže a chraptí zas.
Je jiný a stejný zároveň,
chladí i žhne jako hořící pochodeň.

Ten hlas v hlavě ti hlodá,
ať děláš co děláš,
slyšíš jen jeho slova.

Ty za to můžeš, je to tvá vina.
Ten hlas protivnější než kdy dřív,
ten hlas ti propomíná každý hřích
a ty jsi ten, kdo jen tiše zuby zatíná.
Autor deSolAxe, 10.04.2005
Přečteno 807x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí