Lovče plamene,

Lovče plamene,

Anotace: jedna z těch potvor, které vás vzbudí ze spánku, a nenechají vás usnout dokud je nenapíšete :-)

Skloň se a poklekni,
Rytíři předpeklí,
věř, že ta jež slova dští
dnes tvůj osud naplní!

Sluho její zloby,
výplode kruté doby,
vyplazil ses v plamenech,
ale její žár ti bere dech.

Úpěj touhou po své paní
- možná splní tvoje přání.
Obojkem z ostnů ledových
sváže tvůj pláč, i tvůj smích.

"Má paní, udělám co rozkážeš!"
"Přines mé srdce, tak už běž!"
Ale lovec vášnivého ohně
nenalezne rubín ve tmě,
jež dávno duši zahalila
- kdo nežije, ten neskomírá.
Autor Meiv, 07.05.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaa Amber, moje nejmilejší knižní série, něco zkusim:-)

08.05.2007 11:28:00 | Meiv

Dobrý. Napiš něco o knížeti Chaosu a princi Amberu,
zatím budu číst 3. díl o Dilvishovi, elfovi.

08.05.2007 09:52:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí