Protivná "dáma"

Protivná "dáma"

Anotace: Jo to je tak když člověk potká protivnýho člověka

Přišla ke mně,
mávla paží.
Ať prý dámě,
uhnu kůží.

Co to za křik,
kdo to koukám.
Jako výkřik ,
rychle odpovídám.

Hele slečno,
mírni slova.
Jinak budeš černo,
mít před očima.

Ty Hajzle,
slyším krutost.
Co má tohle,
být za drzost.

Už se nudím,
poslouchat tu krávu.
A tak směle hodím,
sekeru co vidím.

Najednou je ticho,
krásný to je zvuk
"dáma" rozpáraný břicho
a mě je to fuk.
Autor Cryitious, 17.05.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi povidej...takovejch lidi je...a psani to chce zlepsit...ale tady se musi kazdej zlepsovat...rozumime si...

19.07.2010 23:59:00 | 4LJFilip

Doufam, ze te nikde nepotkam, rymy trochu kulhaj, skoda, ale jinak dobry.

18.05.2007 02:05:00 | Bernejev

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí